Hvem er vi?

FISKEFLUER LAGET MED HØY KVALITET SIDEN 2019

Tubefluer Johansen;

Organisasjonsnummer; 922253986

Tubeflue.no aksepterer Klarna, vipps og kredittkort som betalingsmåter.

www.tubeflue.no, er en nettbutikk som tilbyr deg som kunde fiskefluer med fokus på kvalitet, til en god pris. Alle fluene er bundet av oss i tubeflue, og alle fluene er sikret med lim/lakk.  Nytt fra sommer 2019, er at vi har begynt å selge kroker til fluene (beste på markedet), og også bindeutstyr som vi bruker i fluene våre. Spør gjerne om bindebeskrivelser.

I vår fluekolleksjon er kvalitet viktig. Vi bruker den tiden det tar til å binde opp hver eneste flue, slik at vi kan levere et produkt med god kvalitet, ut til deg som kunde. Vi bruker også kvalitets-materialer til å binde fluene. Feks; ekte CITES vertifiserte junglecock-nakker. 

Ved å trykke på bilde av fluene, så kan du lese hvilke materialer som er brukt til å binde den valgte fluen.

Vi binder fluer både etter egne mønstre, og også på spesialbestillinger via vårt kontaktskjema. Du som kunde kan også velge vingelengde / tubelengde uten ekstra kostnad. 

Vær oppmerksom på at fluer til utlandet leveres med pro gen3 jc-substitutt.

Siden hver flue bindes uten hastverk og slurv, så må det påregnes noe venting ved bestilling av spesialønskede fluer / og også ved bestilling av store kvantum. Bestill derfor gjerne i god tid før fisketuren.

Vår fluekolleksjon oppdateres og byttes ut med jevne mellomrom. Vi beholder de mest populære laksefluene i butikken, og bytter ut fluemønster det går mindre av. Sammen blir vi bedre, og vi i Tubeflue.no, har størst fokus på at du som kunde skal bli fornøyd.

Legg gjerne igjen en tilbakemelding i vårt kontaktskjema, dersom det er andre fluer du kunne tenkt deg i vårt sortiment. Både tubefluer og krokfluer. Så skal du ikke se bort i fra at produktet plutselig dukker opp.

Tubeflue har også inngått avtale med 4 ambassadører som vi er stolte av å ha på laget. Ambassadørene er nøye utvalgt, og dekker sammen med oss i tubeflue, hele vårt land med tanke på fiskeplasser. Dermed skal fluene våre få svømme i vassdrag både i Nord-Norge, Trøndelag, Vestlandet og Østlandet. Les mer om ambassadørene lengre ned.

Mvh

Oss i tubeflue.no 

 

Jan-Eigil Johansen

Jan-Eigil Johansen

Grunnlegger, redaktør & fluebinder

Jan-Eigil er 37 år gammel og kommer ifra Harstad i Troms.

Lidenskapelig interessert i fluefiske og fluebinding. Det blir mer fluebinding enn fiske, da sesongen er alt for kort for oss med småbarnsfamilie, men det ser lysere ut for årene framover. I løpet av en sesong blir det iallefall 2 ukesturer i div elver og også impulsturer. Fisker også en del i lokale vassdrag på dagsturer. Fisker kun med 2 hånds fluestang etter laks og sjøørret.

Jan-Eigil binder alle fluene i butikken og designer også en god del av fluene. I tillegg styrer han nettbutikken og ordreflyten.

 

Andreas Martinsen

Andreas Martinsen

Fluetester og medfisker

Andreas er 37 år, og barndomskompis med Jan-Eigil siden 3 års alderen. Fiskekamerater, arbeidskolleger og kompiser. Andreas og Jan-Eigil har alltid 1 ukes tur ila sommeren.

Andreas er lidenskapelig interessert i fluefiske.

20 års erfaring med enhånds fluestang. Meget dyktig i faget.

Har de senere år innsett at han ikke kan ignorere 2-håndsstanga lengre, og har gått mer og mer over fra ørret til laks, og da må 2 hånds stanga rigges opp.

 

Martin Berre

Martin Berre

Fluedesigner og fluetester

Martin er 28 år og kommer fra Harstad i Troms.

Lidenskapelig interessert i fluefiske. Har fisket etter laks og sjøørret i en årrekke. Martin fisker mye i lokale vassdrag, men har fått skikkelig smaken på elvefiske de siste årene.

Martin er nøye med hvilke fluer han fisker med, og er nøye på detaljer. Martin er også veldig kreativ, og drømmer gjerne om fluer han tror vil funke. Det ender ofte opp med tegneblyanter og ark, med detaljerte beskrivelser om neste flue som må bindes opp.

Fisker med både en- og tohånds stang.